Societat Catalana de Farmàcia Clínica

Borsa de treball


Data Publicació: 07-02-2023
Referència: 14348
Descripció:

Hospital Santa Tecla està buscant un Farmacèutic per incorporar-se al nostre equip. Requisits: - Títol especialista vía FIR - Coneixements de farmàcia oncològica i citostàtic S´Ofereix: - Contracte Indefinit - Jornada completa - Salari segons conveni SISCAT Interessats/es enviar el cv a anaflores@xarxatecla.cat o bé per whatsapp al tf: 618454635 www.xarxatecla.cat

Sol·licitar més informació

Data Publicació: 02-02-2023
Referència: 14328
Descripció:

L'Hospital Universitari Institut Pere Mata situat a Reus, precisa incorporar un/a farmacèutic/a especialista en Farmàcia Hospitalària. Funcions: Gestió del servei de farmàcia i personal al seu càrrec; Selecció de medicaments i gestió de compres; Control de magatzem de farmàcia i estocs de farmacioles; Atenció farmacèutica, dispensar i distribuir medicaments; Participar en la gestió de la seguretat del pacient; Participar en les comissions hospitalàries. Contracte de 7 mesos• Retribució segons conveni SISCAT • Jornada completa, 38 hores setmanals (dilluns de 8h a 18h, dimarts a divendres de 8h a 15h) • Incorporació: abril 2022 • Lloc de treball: Reus (Tarragona)

Sol·licitar més informació

Data Publicació: 05-01-2023
Referència: 14192
Descripció:

L’HOSPITAL COMARCAL DE MÓRA D’EBRE CERCA per a la Borsa de Treball per cobrir futures eventualitats FARMACÈUTIC/A ESPECIALISTA EN FARMÀCIA CLÍNICA Es requereix: • Grau o Llicenciatura en Medicina i Cirurgia o, Farmàcia o, Psicologia. • En el cas del metge/essa especialista, farmacèutic/a o psicòleg/òloga, acreditar titulació de l’especialitat pel lloc de treball al que s’opta, via MIR, FIR o PIR. • Domini del català parlat i escrit. • Acreditar certificació consistent a no haver estat condemnat per sentència ferma en algun dels delictes previstos a la LOPJM. (*) Es valorarà: • Experiència laboral com a metge/essa, farmacèutic/a o psicòleg/òloga en l’especialitat. • Formació addicional específica i complementària per al lloc de treball. • Adequació a les característiques i les necessitats de l’equip actual. • Bones aptituds pel tracte amb l’usuari. • Disposar del certificat de discapacitat igual o superior al 33%. Es cerca professional amb iniciativa, dinamisme, bon comunicador, orientat a la millora continua i amb capacitat de treball en equip. (*) Es pot sol·licitar Certificat a: www.justicia.gob.es Les persones interessades hauran de: 1. Registrar-se a https://borsadetreball.hcme.salutebre.cat/login i introduir totes les dades personals i curriculars (indispensable Formació en hores i Experiència en mesos). 2. Obligatori completar el perfil adjuntant la documentació (currículum vitae, totes les titulacions i carta de presentació). 3. Inscriure’s a la convocatòria oberta amb el codi BT FAR 23 Termini màxim de presentació de sol·licituds: 31 de desembre de 2023

Sol·licitar més informació

Data Publicació: 21-12-2022
Referència: 14140
Descripció:

Anàlisi, coordinació i implementació d’accions de millora en la prescripció farmacèutica en recepta i dels medicament d’ús hospitalari i dispensació ambulatòria (MHDA).

Sol·licitar més informació

Data Publicació: 17-11-2022
Referència: 14029
Descripció:

Para la próxima apertura del Hospital Quironsalud Badalona planificada para 2023, buscamos incorporar a un Farmacéutico/a Especialista en farmacia Hospitalaria (FIR) para la Coordinación del Servicio de Farmacia del nuevo hospital. La persona incorporada, liderará y supervisará los procesos del medicamento en el hospital (desde su selección y adquisición hasta su prescripción, administración y monitorización), responabilizándose entre otras funciones, de: Decidir sobre la selección de medicamentos (GFT) y gestionar las compras de medicamentos, así como las alternativas en caso de rotura. Implicación en los circuitos de dispensación, retirada de medicamentos por Caducidad y Defectos de calidad preventivos (notificados por organismos oficiales). Establecer procedimientos de preparación de medicamentos según las Normas de correcta elaboración. Procesos de Gestión clínica y Atención farmacéutica: establecimiento de Protocolos terapéuticos; Validación farmacéutica de las prescripciones farmacológicas; apoyo e Información a los profesionales sanitarios; participación en Comisiones multidisciplinares y grupos de trabajo. Seguridad y Calidad: acciones de mejora para prevenir errores de medicación y acciones de Farmacovigilancia. Se ofrece contrato indefinido, atractiva retribución como Coordinador/a de Servicio con un horario aproximado de lunes a jueves de 08:00 a 17:00 y viernes de 09:00 a 15:00 junto con la rueda de guardias de fin de semana. Además la persona incorporada podrá tener la posibilidad de proyectos conjuntos de Farmacia a nivel transversal con el resto de Hospitales del Territorio, junto con formaciones continuadas y universidad corporativa.

Sol·licitar més informació