Societat Catalana de Farmàcia Clínica

Borsa de treball


Data Publicació: 06-02-2023
Referència: 14337
Descripció:

Cerquem un/a farmacèutic/a per integrar-se al servei de farmàcia del Consorci Sanitari de l’Alt Penedès i Garraf. El Consorci Sanitari Alt Penedès-Garraf està constituït per l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès (Vilafranca del Penedès), l’Hospital R. Sant Camil (Sant Pere de Ribes), i l’Hospital Sant Antoni Abat. I per què amb nosaltres? - Trobaràs un bon ambient de treball, formant part d’un equip cohesionat que t’acollirà i t’ajudarà a créixer i desenvolupar-te com a professional. - Podràs participar en nous projectes que volem posar en marxa com: Atenció Farmacèutica en el Servei d’Urgències, Atenció Farmacèutica en Atenció primària i Farmacocinètica. - Col·laboraràs en treballs de recerca, docència o en comissions multidisciplinaris. - Et facilitarem formació continuada tant en aspectes tècnics i transversals vinculats al teu lloc de treball. Requisits: - Acreditació de la titulació Grau en Farmàcia (homologació i permís de treball en el cas de professionals extracomunitaris). - Acreditació de l’especialitat en Farmàcia hospitalària via FIR (via Farmacèutic Intern Resident) o acreditació d’estar cursant l’últim any de resident. Oferim: - Contracte d’Interinatge per substitució d’una baixa maternal, amb possibilitat de continuïtat de forma estable. - Retribució salarial segons conveni Sanitat Concertada de Catalunya (SISCAT) - Grup 1. - Jornada completa. - Incorporació immediata. Es valorarà: - Capacitat de comunicació, empatia i treball en equip. Període de presentació de candidatures i documentació: Des del dia següent a la publicació del present anunci fins 6 d’abril de 2023. Mitjà de presentació de la sol·licitud i documentació: Les persones interessades hauran d’enviar sol·licitud i curriculum vitae a convocatories@csapg.cat, indicant la referència FAR_CSAPG_2023

Sol·licitar més informació

Data Publicació: 05-01-2023
Referència: 14192
Descripció:

L’HOSPITAL COMARCAL DE MÓRA D’EBRE CERCA per a la Borsa de Treball per cobrir futures eventualitats FARMACÈUTIC/A ESPECIALISTA EN FARMÀCIA CLÍNICA Es requereix: • Grau o Llicenciatura en Medicina i Cirurgia o, Farmàcia o, Psicologia. • En el cas del metge/essa especialista, farmacèutic/a o psicòleg/òloga, acreditar titulació de l’especialitat pel lloc de treball al que s’opta, via MIR, FIR o PIR. • Domini del català parlat i escrit. • Acreditar certificació consistent a no haver estat condemnat per sentència ferma en algun dels delictes previstos a la LOPJM. (*) Es valorarà: • Experiència laboral com a metge/essa, farmacèutic/a o psicòleg/òloga en l’especialitat. • Formació addicional específica i complementària per al lloc de treball. • Adequació a les característiques i les necessitats de l’equip actual. • Bones aptituds pel tracte amb l’usuari. • Disposar del certificat de discapacitat igual o superior al 33%. Es cerca professional amb iniciativa, dinamisme, bon comunicador, orientat a la millora continua i amb capacitat de treball en equip. (*) Es pot sol·licitar Certificat a: www.justicia.gob.es Les persones interessades hauran de: 1. Registrar-se a https://borsadetreball.hcme.salutebre.cat/login i introduir totes les dades personals i curriculars (indispensable Formació en hores i Experiència en mesos). 2. Obligatori completar el perfil adjuntant la documentació (currículum vitae, totes les titulacions i carta de presentació). 3. Inscriure’s a la convocatòria oberta amb el codi BT FAR 23 Termini màxim de presentació de sol·licituds: 31 de desembre de 2023

Sol·licitar més informació

Data Publicació: 21-12-2022
Referència: 14140
Descripció:

Anàlisi, coordinació i implementació d’accions de millora en la prescripció farmacèutica en recepta i dels medicament d’ús hospitalari i dispensació ambulatòria (MHDA).

Sol·licitar més informació

Data Publicació: 17-11-2022
Referència: 14029
Descripció:

Para la próxima apertura del Hospital Quironsalud Badalona planificada para 2023, buscamos incorporar a un Farmacéutico/a Especialista en farmacia Hospitalaria (FIR) para la Coordinación del Servicio de Farmacia del nuevo hospital. La persona incorporada, liderará y supervisará los procesos del medicamento en el hospital (desde su selección y adquisición hasta su prescripción, administración y monitorización), responabilizándose entre otras funciones, de: Decidir sobre la selección de medicamentos (GFT) y gestionar las compras de medicamentos, así como las alternativas en caso de rotura. Implicación en los circuitos de dispensación, retirada de medicamentos por Caducidad y Defectos de calidad preventivos (notificados por organismos oficiales). Establecer procedimientos de preparación de medicamentos según las Normas de correcta elaboración. Procesos de Gestión clínica y Atención farmacéutica: establecimiento de Protocolos terapéuticos; Validación farmacéutica de las prescripciones farmacológicas; apoyo e Información a los profesionales sanitarios; participación en Comisiones multidisciplinares y grupos de trabajo. Seguridad y Calidad: acciones de mejora para prevenir errores de medicación y acciones de Farmacovigilancia. Se ofrece contrato indefinido, atractiva retribución como Coordinador/a de Servicio con un horario aproximado de lunes a jueves de 08:00 a 17:00 y viernes de 09:00 a 15:00 junto con la rueda de guardias de fin de semana. Además la persona incorporada podrá tener la posibilidad de proyectos conjuntos de Farmacia a nivel transversal con el resto de Hospitales del Territorio, junto con formaciones continuadas y universidad corporativa.

Sol·licitar més informació

Data Publicació: 06-09-2022
Referència: 13772
Descripció:

Funciones principales: • Establecer los procedimientos y realizar las acciones necesarias que garanticen una correcta adquisición, conservación y dispensación de los medicamentos, analizando los procesos, haciendo seguimiento y control de protocolos para implementar mejoras en su área de responsabilidad. • Planificar, organizar y coordinar las funciones y actividades del Servicio de Farmacia. • Gestión de adquisiciones de medicamentos. • Gestión del personal del Servicio de Farmacia. • Seguimiento de la prescripción orientada a la eficiencia y objetivos Catsalut • Seguimiento de consumos intrahospitalarios de medicamentos y MHDA. • Gestión de estupefacientes. • Mantenimiento de la base de datos farmacoterapéutica de los sistemas automatizados de dispensación del centro. • Seguimiento de la prescripción orientado a la eficiencia y a los objetivos del Catsalut • Validación de la prescripción de pacientes ingresados y ambulatorios. • Evaluación y seguimiento de uso de nuevos fármacos y/o indicaciones, así como el mantenimiento de la guía farmacoterapéutica del Hospital. • Miembro del Comité de Calidad y Seguridad del Hospital. • Miembro de la Comisión de Farmacia del Hospital. Requisitos Farmacéutica / Farmacéutico Especialista en Farmacia Hospitalaria vía FIR Se valorará Formación postgraduada en Gestión Sanitaria Experiencia de trabajo en Servicio de Farmacia Hospitalaria Se ofrece • Contratación indefinida. • Jornada completa. • Convenio SISCAT.

Sol·licitar més informació