Societat Catalana de Farmàcia Clínica

Borsa de treball


Data Publicació: 16-05-2022
Referència: 13366
Descripció:

Seleccionem Farmacèutic/a per l'Hospital de MAtaró amb incorporació inmediata i contracte d'un 1 any amb possibilitat de continuació Funcions: 1. Responsable de l’àrea d’Infeccioses (PROA) 2. Atenció farmacèutica al pacient crític 3. Iniciar i desenvolupar projecte d’atenció farmacèutica al servei d’Urgències 4. Participació en la Comissió de Farmacoterapèutica del centre 5. Participar en activitat docents i de recerca del servei Per mes informació trucar al telefon 699159329 o enviar mail a lcampins@csdm.cat

Sol·licitar més informació

Data Publicació: 04-05-2022
Referència: 13307
Descripció:

L’Hospital de Palamós forma part de Serveis de Salut Integrats del Baix Empordà, que inclou l’atenció primària, atenció especialitzada i atenció sociosanitària. El Servei de Farmàcia presta servei de forma coordinada als tres àmbits assistencials. Els facultatius participen en les diferents comissions assistencials i estan integrats en equips multidisciplinars. S’OFEREIX: Contractació laboral indefinida jornada completa (1668 h/a) com a farmacèutic/a adjunt/a al Servei de Farmàcia de l’Hospital. Sou segons II Conveni Col•lectiu de Treball dels Hospitals d’Aguts, Centres d’Atenció Primària, Centres Sociosanitaris i Centres de Salut Mental, concertats amb el Servei Català de la Salut Incorporació immediata Programa actiu de formació continuada i reciclatge. REQUISITS: Llicenciatura en Farmàcia. Titulació de farmacèutic/a especialista en Farmàcia Hospitalària via FIR o ser resident de 4t any de Farmàcia Hospitalària. ES VALORARÀ: Perfil personal: persona dinàmica, responsable, organitzada, amb iniciativa, capacitat de treball en equip i ganes de desenvolupar un nou projecte professional. Coneixements i experiència professional en l'àmbit de la farmàcia hospitalària. TERMINI DE PRESENTACIÓ: Fins el dia 31 de maig de 2022. CANDIDATS/ES INTERESSATS/DES: Entra a la web www.ssibe.cat – borsa de treball, clica damunt l’oferta de treball que correspon i clica damunt a la pestanya “INSCRIURE’M EN AQUESTA OFERTA” - cal omplir tots els camps i adjuntar CV actualitzat i carta de motivació -en un sol document .pdf (màxim 20MB)-. referència: HP-FARMADJ

Sol·licitar més informació

Data Publicació: 25-04-2022
Referència: 13258
Descripció:

Des de la Gerència Territorial de Lleida, de l’Alt Pirineu i Aran i el Servei de Farmàcia Hospitalària de l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida, s’ofereix una plaça vacant de substitució de llarga durada com a Facultatiu/iva Especialista en Farmàcia Hospitalària. Es requereix: • Títol d’Especialista en Farmàcia Hospitalària S’ofereix: • Plaça vacant de substitució de llarga durada amb jornada completa que inclou activitat a l’Àrea de Gestió de Medicaments, l’Àrea de Gestió Clínica de la Farmacoteràpia, l’Àrea de Dispensació i l’Àrea d’Elaboració. • Activitat de formació continuada • Incorporació immediata. Es valorarà: • Experiència professional • Capacitat per treballar en equip Interessats/des Les persones interessades podeu contactar amb la Direcció de Persones i Desenvolupament Professional a través de direcciopersonal.lleida.ics@gencat.cat o del telèfon de contacte 973705221.

Sol·licitar més informació

Data Publicació: 19-04-2022
Referència: 13234
Descripció:

Es requereix:  Grau o Llicenciatura en Farmàcia.  Acreditar titulació de l’especialitat pel lloc de treball al que s’opta, via MIR, FIR o PIR.  Domini del català parlat i escrit.  Acreditar certificació consistent a no haver estat condemnat per sentència ferma en algun dels delictes previstos a la LOPJM. (*) Es valorarà:  Experiència laboral com a farmacèutic/a.  Formació addicional específica i complementària per al lloc de treball.  Adequació a les característiques i les necessitats de l’equip actual.  Bones aptituds pel tracte amb l’usuari.  Disposar del certificat de discapacitat igual o superior al 33%. Es cerca un professional amb iniciativa, dinamisme, bon comunicador, orientat a la millora continua i amb capacitat de treball en equip. Les persones interessades hauran de: 1. Registrar-se a https://hcme.borsadetreball.grupsagessa.cat/login i introduir totes les dades personals i curriculars (indispensable Formació en hores i Experiència en mesos). 2. Obligatori completar el perfil adjuntant la documentació (currículum vitae, totes les titulacions i carta de presentació). 3. Inscriure’s a la convocatòria oberta amb el codi BT FAR 22. Termini màxim de presentació de sol·licituds: 31 de desembre de 2022

Sol·licitar més informació

Data Publicació: 27-02-2022
Referència: 13023
Descripció:

Es necessita farmacèutic/a especialista per cobrir plaça vacant al 100%. Per incorporar-se a l'equip de Farmàcia del Consorci Sanitari de Terrassa. Conveni SISCAT més guàrdies Horari de 8:00 a 15:00 (més torn rotatori fins les 20:00 un dia cada 2 setmanes)

Sol·licitar més informació

Data Publicació: 21-02-2022
Referència: 12999
Descripció:

L'Hospital Universitari Institut Pere Mata situat a Reus, precisa incorporar un/a farmacèutic/a especialista en Farmàcia Hospitalària. Funcions: Gestió del servei de farmàcia i personal al seu càrrec; Selecció de medicaments i gestió de compres; Control de magatzem de farmàcia i estocs de farmacioles; Atenció farmacèutica, dispensar i distribuir medicaments; Participar en la gestió de la seguretat del pacient; Participar en les comissions hospitalàries. Contracte d'1 any • Retribució segons conveni SISCAT • Jornada completa, 38 hores setmanals (dilluns de 8h a 18h, dimarts a divendres de 8h a 15h) • Incorporació: abril 2022 • Lloc de treball: Reus (Tarragona)

Sol·licitar més informació

Data Publicació: 18-02-2022
Referència: 12995
Descripció:

¿Quieres trabajar como Farmacéutico/a Especialista en Farmacia Hospitalaria, en una empresa que no para de crecer donde no pararás de aprender y podrás desarrollarte profesionalmente con un salario atractivo? ¡Esto te va a interesar! En Hospital Quironsalud Barcelona, te incorporarás a área de Farmacia Hospitalaria que dispone de la tecnología más avanzada y de un equipo profesional con amplia y reconocida experiencia donde disfrutaras de un contrato indefinido en horario de lunes a jueves de 08:00 a 17:00 y los viernes de 09:00 a 15:00 y de una atractiva retribución. Una vez dentro, estimularemos tu aprendizaje y desarrollo a través de nuestra Universidad Corporativa y nuestros planes de formación específicos, que permitirán desarrollarte personal y profesionalmente. Somos el Grupo líder en el sector, y esto te dará ¡muchísimas oportunidades! Y, además, ¡seguimos disponiendo de más ventajas para cuando estés dentro trabajando con nosotros! Solo tienes que inscribirte en la oferta y te llamaremos para explicar el interesante proyecto que que te podemos aportar. ¡Vive Quironsalud!

Sol·licitar més informació

Data Publicació: 19-01-2022
Referència: 12871
Descripció:

- Se precisa farmacéutica/o especialista en FH para suplencia (baja maternal) de farmacéutica especialista 5-6 meses de duracion. Inicio febrero 2022.. - Contratación temporal - Jornada completa (40 h / semana). - Trabajo de lunes a viernes en horario de 12h a 20h. - Guardias fin de semana según cadencia (1 fin de semana / mes aprox.) El/la candidato/a realizará las siguientes funciones: - Validacion farmacoterapeutica, dispensación y distribucion de meds. - Seguimiento y adecuación de la prescripcion en receta electrónica SIRE – CatSalut. - Mantenimiento de ficheros de prescripcion, derivados del CatSalut, al sistema informático propio (SAP).

Sol·licitar més informació

Data Publicació: 13-12-2021
Referència: 12726
Descripció:

Con más de 80 centros en toda España, Quirónsalud es la compañía líder en España en prestación de servicios sanitarios. Contamos con expertos de prestigio internacional en el ámbito biomédico y con un gran equipo de profesionales sanitarios y no sanitarios que trabaja día a día con el fin de ofrecer la mejor calidad asistencial y especializada de nuestro país. En Quirónsalud queremos contar con el mejor talento profesional para seguir ofreciendo un servicio sanitario diferencial que se distinga por el cuidado de la salud persona a persona. Además de obtener una experiencia de gran valor en una compañía de prestigio, en Quirónsalud podrás formar parte de iniciativas realmente enriquecedoras, como nuestros programas de investigación o los planes personalizados de talento y desarrollo profesional, entre otras ventajas. Un importante paso en tu carrera que te ayudará a crecer, evolucionar y a impulsar tu trayectoria profesional de la mano del mayor grupo hospitalario de España. Buscamos incorporar un Buscamos incorporar un Facultativo de Análisis Clínico para uno de nuestros Hospitales de Barcelona con objeto de garantizar que los resultados obtenidos en los análisis de muestras de su Área son correctos. Asumirá, entre otras las siguientes funciones: -Mantener a punto sus equipos: revisiones, mantenimientos... -Pasar controles y calibradores cuando proceda, para verificar el funcionamiento correcto del equipo. -Procesar diariamente las muestras. -Revisión de resultados y validación técnica y/o de los mismos. -Mantener comunicación constante con los médicos/pacientes para informar de cualquier resultado anómalo o incidencia. -Verificar los controles de calidad, tanto internos como externos. -Validación de los informes y emisión de estos a cada cliente en las condiciones pactadas. Condiciones: -Salario competitivo. Interesante paquete retributivo. -Formación y posibilidad de desarrollo profesional. -Buen ambiente de trabajo.

Sol·licitar més informació

Data Publicació: 09-12-2021
Referència: 12712
Descripció:

Tipus de Contracte: Baixa mèdica + baixa Maternal (9-10 mesos aprox.) Hospital: Hospital CLINIC Barcelona Ciudad: BARCELONA Termini de sol·licitud: 13/12/21-27/12/22 Enviar sol·licitud a: Dolors Soy / Susanna Bañuelos Telèfon: 93.2279188 Correu electrònic: dsoy@clinic.cat / banuelos@clinic.cat Observacions: - Cal farmacèutic/a especialista en FH para suplència (baixa mèdica + baixa maternal) de farmacèutic/a especialista de 9-10 meses de durada. Inici 10/01/22. - Contractació temporal - Jornada completa (40 h / setmana). - Jornada de dilluns a divendres en horari de 8.30 a 17.30 hores. - Guàrdies cap de setmana segons cadència (1 cap de setmana / mes aprox.) Requisits del/la candidat/a per tal de realitzar las següents funcions: - Coneixements en Farmacotecnia i elaboració de medicaments - Validació de prescripcions farmacèutiques i coneixement de farmacoteràpia general. - Coneixement bàsic de nutrició artificial i preparació de nutricions parenterals i mescles endovenoses.

Sol·licitar més informació

Data Publicació: 08-12-2021
Referència: 12704
Descripció:

Es valorarà experiència i capacitació en l'àmbit d'atenció a la cronicidad i coordinació amb atenció primària S'ofereix contrate indefinit a jornada completa, accés a col.laboracions docents universitaires i recerca

Sol·licitar més informació

Data Publicació: 02-12-2021
Referència: 12695
Descripció:

El Consorci Sanitari de l'Anoia, institució sanitària de la província de Barcelona amb activitat concertada amb el Servei Català de la Salut precisa incorporar un/una: FARMACÈUTIC/A ESPECIALISTA EN FARMÀCIA HOSPITALÀRIA Els/Les candidats/es hauran de complir els requisits de llicenciat/da o grau en Farmàcia, i disposar del títol d’especialista en Farmàcia Hospitalària (via MIR o disposar de la corresponent homologació). Es valorarà: • Experiència professional acredita en l’àrea. • Formació en l’atenció farmacèutica a pacients externs i coneixements del programa de Registre de pacients i tractaments (RPT) del Catsalut. • Formació en monitorització farmacocinètica clínica. • Formació contínua complementària. • Capacitat organitzativa i de recerca. • Capacitat de treball en equip. • Coneixements en llengua catalana, tant oral com escrit, adequat a les funcions. S’ofereix: Contracte laboral amb dedicació completa i guàrdies localitzables, durada aproximada de 8 mesos, incorporació al mes de febrer de 2022 i retribució d’acord amb el conveni col·lectiu SISCAT. Les dades dels/les candidats/es seran tractades d’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 de Protecció de dades de caràcter personal. Candidats/es interessats/des: Enviar CV a rrhh@csa.cat, indicant referència Farmàcia. Data límit de presentació de candidatures el 22 de desembre de 2021.

Sol·licitar més informació